Сторінка:  1  2  ()
Курси 
Устаткування підприємств харчування 2 курс
Гігієна та санітарія виробництва 3 курс.
Гігієна та санітарія виробництва 2 курс.
Організація виробництва та обслуговування 3 курс.
Організація виробництва та обслуговування 2 курс.
Виробниче навчання 3 курс (кухар-кондитер) (Я)
Виробниче навчання 2-Д (З)
Малювання та ліплення 3-Д
Виробниче навчання 1-Д 2020
Виробниче навчання 2-Д
Виробниче навчання 1-Д
Інформаційні технології 1 курс
Облік, калькуляція і звітність 3 курс
Облік, калькуляція і звітність 2 курс
Облік, калькуляція і звітність 1 курс
Фізіологія харчування 2 курс
Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 курс.
Устаткування підприємств харчування 3-Д
Виробниче навчання 2 курс (кухар-кондитер)
Виробниче навчання 3 курс (кухар-кондитер)