Сторінка:  1  2  ()
Курси 
Виробниче навчання 4 курс (кухар-кондитер)
Виробнича практика 4 курс (кухар-кондитер)
Виробнича практика 3 курс (кухар-кондитер)
Фізіологія харчування 2-Д
Облік, калькуляція і звітність 3-Д
Облік, калькуляція і звітність 2-Д
Організація виробництва та обслуговування 3-Д
Організація виробництва та обслуговування 2-Д
Гігієна та санітарія виробництва 3-Д.
Устаткування підприємств харчування 4-Д
Устаткування підприємств харчування 2-Д
Технолоія приготування борошняних і кондитерських виробів 4-Д
Виробнича практика 2 курс (кухар-кондитер)
Технології 3-Д (Литвин І.А)
Виробниче навчання 3Д
Гігієна та санітарія виробництва 2 курс.
Виробниче навчання 2-Д (З)
Малювання та ліплення 3-Д
Виробниче навчання 2-Д
Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 курс.